logo

 

 Конвивиум  Битола 


16.jpg

baner-za-www

 
 

Блог

Image
Слоу Фуд ден во Вила Дихово
08/06/2013
Слоу Фуд ден „Вила Дихово“, с.Дихово, Битола, 15 јуни 2013, почеток од 12:00 чaсот...
Image
Кампањата Grow на Cheese 2011
14/10/2011
Бра, Италија – За време на Фестивалот Cheese 2011 во фестивалското кафуле, се одржа...
Image
Македонските сирења меѓу светската елита на сирења
29/09/2011
“Moра да се шегувате со мене“ со недоверба ни изјави Пиеро Сардо, претседател на...
Image
Партнерства на иднината
25/08/2011
Големината на Слоу Фуд како организација е во нејзината активност во различни...


 

 

 

 

ЗА СЛОУ ФУД


• Што е Слоу Фуд
• Историјат
• Визија и мисија
• Филозофија
• Членство
• Слоу Фуд во Македонија

ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ СТРАНИЦИ


• Слоу Фуд Меѓународна Организација
• СФ Фондација за биодиверзитет
• Тера Мадре мрежа
• Слоу Фуд Едукација
• Универзитет за гастрономски работи
• Салоне дел Густо
• Кампања Слоу Фиш
• Салон Слоу Фиш
• Кампања за сурово мелеко
• Фестивал Slow Cheese
• Кампања Slow Europe

МАКЕДОНСКИ СТРАНИЦИ


• Национален Слоу Фод портал
• Гозба
• Слоу Фуд Едукација
• Слоу Фуд Млади на Македонија
• Слоу Фуд Мултимедија

   

КОНВИВИУМИ ВО МАКЕДОНИЈА


• Битола
• Водно, Скопје
• Дојран
• Кавадарци
• Кокино, Куманово-Старо Нагоричане
• Осогово, Пробиштип
• Поречанка, Македонски Брод
• Росалес, Богданци
• Св. Наум Охридски, Скопје
• Скопје
• ТеРа Гевгелија
• Шарпланинска, Маврово - ростуше


Slow Food in Macedonia © „Сите права задржани“ поддршка од СФ дизајн тим